The site's running like a dog Page 12

  • andijames 26 Apr 2013 09:24:58 2,879 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 11 years ago
    The only browser it seems to work in is Firefox here. Something to do with the headers sent from the browser?
  • kentmonkey 26 Apr 2013 09:33:00 22,545 posts
    Seen 15 hours ago
    Registered 13 years ago
    It's working!!!111!!!1!!!!11!2 \o/
  • Buztafen 26 Apr 2013 09:33:02 17,450 posts
    Seen 4 hours ago
    Registered 10 years ago
    Aaaaaaaaand fixed! Working fine on everything now. What was all that about?
  • billythekid 26 Apr 2013 09:34:35 12,196 posts
    Seen 1 hour ago
    Registered 12 years ago
    Yay!
  • craigy Staff 26 Apr 2013 09:38:44 9,287 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 12 years ago
    Morning gang,

    Should be back to full speed now. Our network engineer informs me there were some problems with our iptables. Whatever the hell they are.
  • Load_2.0 11 Jun 2013 12:33:30 26,425 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 15 years ago
    Sooooooo Slooooooooow. More DDoS?
  • Deleted user 11 June 2013 12:36:26
    You're making me do actual work and it's giving me a headache.
  • mrpon 11 Jun 2013 12:39:19 34,303 posts
    Seen 20 minutes ago
    Registered 11 years ago
    I've switched baud rates but still no joy.

  • neilka 11 Jun 2013 12:40:00 21,208 posts
    Seen 4 minutes ago
    Registered 13 years ago
    Lots of people visiting the site during E3? Who could have predicted it?!
  • Ziz0u 11 Jun 2013 12:40:55 11,006 posts
    Seen 2 weeks ago
    Registered 9 years ago
    I'm getting work done and I don't like it! :(
  • Mr_Sleep 11 Jun 2013 12:45:47 21,645 posts
    Seen 38 minutes ago
    Registered 16 years ago
    I can only assume the best solution would be if all of us stopped posting for an hour to give the hamsters a bit of a break and then they'll get their second wind.
  • Load_2.0 26 Jul 2013 17:14:45 26,425 posts
    Seen 2 hours ago
    Registered 15 years ago
    Couldn't log in.

    Can now.

    Thats all.
  • Aretak 26 Jul 2013 17:18:24 10,391 posts
    Seen 2 weeks ago
    Registered 15 years ago
    The tidal wave of people logging on to see SONY LIES EXPOSED brought down the whole site. PS4 am doomed.
  • Moot_Point 26 Jul 2013 17:19:02 5,530 posts
    Seen 2 years ago
    Registered 6 years ago
    Phew! I wasn't the only one then!!
  • Gunzberg 26 Jul 2013 17:20:26 2,315 posts
    Seen 2 weeks ago
    Registered 10 years ago
    Is this part of the Eurogamer experience that every 2-3 weeks the site either goes down or a majority of its content is unavailable ?
  • Moot_Point 26 Jul 2013 17:31:38 5,530 posts
    Seen 2 years ago
    Registered 6 years ago
    Well they have to justify their wages somehow. So fuckwittery ensues when Craigy and Co. fiddle/tweak the site.
  • Razz 26 Jul 2013 17:57:37 63,431 posts
    Seen 14 hours ago
    Registered 16 years ago
    Mobile site is acting weird
  • Deleted user 17 September 2013 11:47:41
    Just me?
  • Cappy 17 Sep 2013 11:48:56 13,775 posts
    Seen 47 minutes ago
    Registered 12 years ago
    It's the GTA V Face Off.
  • Mr_Sleep 17 Sep 2013 11:49:14 21,645 posts
    Seen 38 minutes ago
    Registered 16 years ago
    No, it was running like crap for me too for a while. Seems to have sped up a bit now.
  • thedaveeyres 17 Sep 2013 11:50:44 13,607 posts
    Seen 37 minutes ago
    Registered 12 years ago
    We should have a special super-secret back door for when the mouthbreather invasions occur.
  • nickthegun 17 Sep 2013 11:54:55 73,351 posts
    Seen 29 minutes ago
    Registered 12 years ago
    I think the hamster powering the server died.
  • imamazed 17 Sep 2013 12:23:00 6,322 posts
    Seen 20 hours ago
    Registered 11 years ago
    ORANGE WAS BACK (briefly)
Log in or register to reply

Sometimes posts may contain links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.